Sunday, 13 January 2013

Moscow. Random Photos.

In front of the famous lollipop building. 
St. Basil Cathedral, Red Square, Moscow

Assalamualaikum
dan salam sejahtera...

Alhamdulillah. Internet is back! Sebenarnya ada internet dari jumaat lagi. Tapi tak reti-reti nak update belog cepat lagi ke huh? Sehari sebelum sekolah jugak nak update. Dan sebenarnya, tak tahu pun nak tulis apa. Sebab tu la tajuk entri kali ni hanyalah beberapa keping gambar yang sempat ditangkap di Moscow cuti tahun baru lepas. 

So, just few random photos. Here we go...

Tak sah kalau tak beli kalau lalu dekat walking street ni.
Arbat Street, Moscow. 

Arinie at the metro station. 
Yup. Metro station kat moscow is verily nice! 

 Inside one of the most expensive shopping centre.
Гум, Red Square, Moscow.

The decoration during the new year was great.

 Each Christmas tree has different decoration by the boutique they represent. 
So, different views along the way. 

Short and simple pictures with a bit description. Some of the pictures already uploaded at instagram. So, just bare with it. Thinking of dropping by here to buy some souvenirs for my family later. Maybe during spring will go here again. That's all for now.

Nota hari ini: Peperiksaan semakin hampir, but the adrenalin rush is just not there. Hygiene is making my life miserable.

Nota hari esok: Wish to get surgery zachut tomorrow. Please be nice, Dr. Kukosh.

Nota hari-hari: Act like a lady. Think like a man. 

3 comments:

Kalau ada salah silap, Jangan segan silu untuk tegur.
Kalau ada terkasar bahasa, Ampun maaf di pinta.
Saya juga manusia biasa seperti anda.
^_^