Monday, 2 December 2013

Menang Giveaway dari Anis Athia


Assalamualaikum
dan salam sejahtera....

Alhamdulillah. Alhamdulillah. Alhamdulillah. Baru sahaja menang Giveaway dari belog Anis Athia yang famous amous ni. Tak sangka sangat-sangat dapat hadiah yang di sponsor dari HiShop Malaysia. Iye lah, sebelum ni, asek tengok je wensite HiShop dan produk-produk yang Anis review, tapi disebabkan masih di Russia, beli awal-awal pun tak best kan? 

Tunggu cuti semester bulan Julai baru pamper diri, selepas peperiksaan yang asik buat orang nak nanges tu. Heee. Owh ya, peperiksaan musim panas memang teramat susah. Rasa taknak hadapi sangat-sangat. Tapi disebabkan motivasi nak balik Malaysia, kena hadapi juga. 

Mula-mula waktu masuk Giveaway ni, ingat takde peluang nak menang, sebab dia memang pilih randomly. Waktu masuk tu, tengok jumlah orang yang masuk dah 182 orang. Boleh ke jadi sangat bertuah macam ni. Tapi cuba jugak, iye la, kalau ada rezeki, insyaAllah ada. 

Tiba-tiba Anis comment, tanya dapat email dari HiShop tak? Pastu dah cemas, sebab beberapa hari lepas, baru je buang semua email sebab nak kosongkan inbox dan susun semua email dalam folder. *Nanges*. Akhir sekali, minta HiShop hantar email sekali lagi. Fuh, Alhamdulillah HiShop balas dan hantar hadiah ke tempat kerja mak saya. 

Mystery gift dari HiShop.. 

Gambar diambil oleh Farhan, adik lelaki saya sebab diri ni sangatlah jauh dari Malaysia. Tak sabar nak tunggu bulan tujuh untuk pakai semua Mask ni! Seronoknya. Total dapat tiga mask, kupon dari HiShop dan MilkADeal. Bayangkan lepas stress exam, relaks kan diri dan pakai mask ni. Oke, berangan je lebih. Peperiksaan semester satu pun belum lepas lagi. Hehe. 

Mask apa yang saya dapat? Jom tengok!

Bidanpo Mediental Maeson-tox Mediental Clinic Mask

BENEFITS: Wrinkle Repairing & Lifting

Contains matured bamboo's 'Whitening Fermentation Solution', applying the principal of Oriental medicine esthetic care and 'Booster only for Masks' that promotes absorption.

A 2-Step (improvement in wrinkle + whitening) functional mask that helps skin problems such as skin sagging, wrinkles, and lowering elasticity. -

Bidanpo Mediental Baek-Myeong MTS Mediental Clinic Mask 

BENEFITS: Whitening / Improving skin complexion.

Oriental whitening formula + MTS (Microtouch Therapy System) clinic.

Contains matured bamboo's 'Whitening Fermentation Solution', applying the principal of Oriental medicine esthetic care and 'Booster only for Masks' that promotes absorption.

A 2-Step (improvement in wrinkle + whitening) functional mask. It clears blemishes on the skin and makes dark and bad complexion bright and shiny. 

P/s: Kalau berminat, boleh beli ya! ^_^

That's all for now.
Thank you for readin'

9 comments:

  1. Yeeeaay! Alhamdulillah, congrats awak and buat elok2 exam nanti ^_^ kalau free2, buat la review... Nak tau gak best ke tak mask ni, sbb anis pun x pernah try lagi mask tu... Nanti ada giveaway lagi, jangan segan2 join ye ^_^

    ReplyDelete
  2. salam...dah follow..terima kasih join segmen "i will follow you" by Syira Lokman :)

    ReplyDelete
  3. Wah, tahniah! Teena tak reti sangat bab2 penjagaan muka ni. Tapi tak expired ke nak tunggu balik Malaysia? Apa kata bagi kite jer. Hehehe. Joking.

    ReplyDelete
  4. Hai saya dari segmen " i will follow you" by syira lokman. done follow u. follow me back ok :)

    ReplyDelete
  5. tahniah awak.. sy x pernah pon menang giveaway... huhu

    ReplyDelete
  6. Rezeki walaupun tinggal disana.. dapat juga hadiah.. :-)

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum awak. taniah ye. wahh tak sangka menang. bertuah. ehh anis ni kita pernah jumpa masa trip blogger. kecik molek orangnya. halusss je >________<

    ReplyDelete

Kalau ada salah silap, Jangan segan silu untuk tegur.
Kalau ada terkasar bahasa, Ampun maaf di pinta.
Saya juga manusia biasa seperti anda.
^_^